Bee Actif Bodywork.png
 
 

Bodywork is de naam die ik geef aan hetgeen ik doe naast Massage en Cranio. Of je nu een fanatieke sporter bent die bepaalde doelen wenst te halen of in uw dagelijks leven zich actief wilt voelen/zijn. Bee Actif gaat het liefst een samenwerking aan waarin we werken naar een optimale balans. Technieken die ik inzet komen voornamelijk uit de fascia | myofascia release technieken van Thomas Myers - Anatomy Trains en een andere fascia techniek VHT (Vibromusculair Harmonisation Technique en (gewrichts)mobilisaties (let op! Ik voer geen geen manipulaties uit!).

Bodywork is een niet-invasieve, holistische methode van lichaamswerk, gericht op de zachte structuren van het lichaam; met name bindweefsel (fascia), spieren, pezen, gewrichtskapsels en ligamenten. 

 
 

reguliere prijs €85,-

Bodywork

60 MINUTEs bee complete  € 47,50

Laat jezelf verrassen door de effecten van bodywork. Het uitgangspunt is Fascia. We beginnen dan ook met een houdingsanalyse waarbij we specifiek richten op compensatie patronen ontstaan vanuit restricties in fascia. Stap voor stap werken we richting opheffing in deze beperkingen. Ons lichaam is een meester in compenseren omdat het nu eenmaal altijd een staat van homeostase zoekt, zelfs wanneer dat betekent dat het compensatie op compensatie moet stapelen. Zo kan het zijn dat er een ogenschijnlijke scheefstand in bekken is of bijvoorbeeld een beenlengteverschil, terwijl daadwerkelijke fasciale restricties in de voet dit veroorzaken. Lossen we deze op, blijkt het bekken inmiddels recht maar zien we “ineens” een torque in het bovenlichaam en is de ene schouder hoger dan de andere. De ene compensatie is weg… en de andere wordt duidelijk. Er is dan ook altijd meer dan een behandeling nodig. Er is geen quick fix, het lichaam heeft tijd nodig om wijzigingen echt te integreren. Derhalve kan het zijn dat tot 4 maanden na behandeling de puzzelstukjes hun weg vinden en je dan structurele veranderingen merkt (daarom wordt de term structural integration genoemd).

 

Bodywork… laat je lichaam voor je werken

 

 

MEDICAL TAPING | KINESIO TAPING | SPORTTAPE

Medical taping is een hele goede manier om ondersteuning te bieden aan het natuurlijke herstel van het lichaam. Bee Actif zet dit regelmatig in als onderdeel van de begeleiding.


Algemene Richtlijnen voor | Behandeling

Maximaal profijt halen uit je behandeling? Lees dan zeker ook deze richtlijn. Er staat ook belangrijke informatie in wanneer ik niet kan | mag behandelen (zogeheten contra-indicaties).


voor een afspraak of informatie:

Wil je een afspraak maken? Heb je vragen? Bee Actif en contacteer me! 


Afspraak annuleren?

Help! Onverhoopt kan je afspraak niet doorgaan. Dat kan gebeuren. Check de Algemene Voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden.


Bee Actif is niet opgeleid om diagnoses te mogen stellen. De cranio sacraal | bodywork | massage behandeling is een aanvulling en is nooit ter vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg daarom altijd eerst uw arts.