De Praktijk

Bee Actif is, onder constructie anno 2019 en is straks aan huis gevestigd in het buitengebied van Sprundel, gemeente Rucphen, pal aan natuurgebied De Pannenhoef en de Lokker. De praktijkruimte is heerlijk koel in de zomer en naast de vloerverwarming, brandt in de winter regelmatig de gezellige houtkachel.

Bee Actif adres & contactgegevens

 
Bee Actif - Dalai Lama.jpg

"Wat me het meest verbaast bij de westerse mens, is dat hij zijn gezondheid opoffert om (veel) geld te verdienen.


Vervolgens offert hij het geld weer op om zijn gezondheid te herstellen. En dan is hij weer zo bezorgd over de toekomst, dat hij niet geniet van het heden, met als gevolg dat hij niet in het heden, maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven en sterft terwijl hij nooit geleefd heeft."

Dalai Lama

 

Biologische en organische Producten

Ik wil het beste voor mijn klanten en mijzelf. Daarom werken we zoveel mogelijk met natuurlijke, biologische en organische producten. In mijn praktijk werk ik dan ook met de paperbag producten van Uashmama, prachtige organische handdoeken, waarvan het stiksel zelfs organisch is en het belangrijkste: voor de massages gebruik ik 100% biologische massagewax van Beezzz Wax | Highlandwax. Deze wax is gemaakt van bijenwas met en zonder essentiële olie. Bijenwas is bewezen zeer gezond voor de huid, wordt snel opgenomen waardoor je je nadien niet vettig voelt en verwijderen is zonde dus dat doen we ook zeker niet! Omdat ik zelf zo enthousiast ben over Highlandwax en deze producten in Nederland en België nog niet te koop waren, ben ik zelf unieke distributeur geworden en verkoop de producten in mijn webshop Beezzz Wax.

Hoewel gericht op (sport)masseurs, fysio en ander professionals, is iedereen welkom in de webshop. Thuis een keer ook lekker masseren? Of de wax als een luxe 'bodylotion' gebruiken? Daarnaast zijn er een aantal aanvullende producten te krijgen zoals lippenbalsem, een bodyscrub, en natuurlijk de paperbags (niet los verkrijgbaar) en de organische handdoeken.

Voor de hotstone massages maak ik gebruik van In Yan massagestenen. Dit zijn lava|basaltstenen die 100% natuurlijk zijn en dus volledig onbewerkt.