Cranio Bee Actif

Verbinding van hoofd tot teen

 

Cranio ook wel bekend als Cranio Sacraal (CS) is een behandelwijze die met uiterst subtiele technieken (geen manipulaties, wel mobilisaties) de blokkades van schedel tot wervelkolom opheft zodat het hersenvocht - de liquor- dat door die wervelkolom stroomt, vrijelijk kan bewegen. Cranio richt zich daarmee sterk op het zenuwstelsel en de fascia|bindweefsel waarvan de hersenvliezen de grootste bindweefselvliezen zijn. Omdat bindweefsel het hele lichaam verbindt, is CS daarmee een holistische behandelwijze die het hele lichaam en zenuwstelsel behandelt en daarmee het zelfgenezend vermogen activeert. Klinkt wazig? Geloof met het ziet er zo ook uit. Maar het werkt. Na een zwaar auto ongeluk heb ik het zelf ervaren, anders had ik het nooit geloofd. Wil je meer weten over cranio, wanneer cranio voor jou geschikt en cranio sacraal zien (zien is immers geloven)? Lees dan gerust verder.

Zolang ik in opleiding ben voor Cranio Sacraal voor mensen (ik heb reeds jarenlange ervaring met cranio sacraal therapie voor paarden), maak ik een combinatie van Cranio Sacraal en Bodywork en ontvang je de totale behandeling tegen een aantrekkelijke prijs. 

 

Cranio

60 MINUTES opleidingstarief 2019/2020 €47,50 

Per september 2019 ben ik officieel in opleiding tot cranio sacraal therapeut (HBO geaccrediteerd) bij Upledger. Ik mag reeds behandelen binnen de kennis die ik heb en dat is al een heel mooi “protocol” waarmee ik fascia en schedelbeenderen in balans kan brengen.

Maar, ik ben dus geen volleerd Cranio Sacraal therapeut. Met de skills die ik heb op het gebied van Cranio, Bodywork waaronder ook diverse andere fascia technieken, kinesio taping, mobility training en Massage ben ik ervan overtuigd je zeker vooruit te kunnen helpen.

Omdat ik niet volleerd ben zijn de tarieven voor alle type behandelingen derhave gelijk aan massage. Reguliere Cranio Sacraal behandelingen worden door enkele zorgverzekeraars vergoed en bedragen ongeveer € 80,- . Mijn behandelingen worden nog niet vergoed

Let op ! Zoekt u een reeds volledig opgeleide cranio, dan wijs ik u naar het register van cranio therapeuten via Upledger.

 

CS hoofd Bee Actif.jpg

reguliere prijs €85,-

ALGEMENE RICHTLIJNEN VOOR | BEHANDELING

Maximaal profijt halen uit je behandeling? Lees dan zeker ook deze richtlijn. Er staat ook belangrijke informatie in wanneer ik niet kan | mag behandelen (zogeheten contra-indicaties).


VOOR een afspraak OF INFORMATIE:

Wil je een afspraak maken? Heb je vragen? Bee Actif en contacteer me! 


AFSPRAAK ANNULEREN?

Help! Onverhoopt kan je afspraak niet doorgaan. Dat kan gebeuren. Check de Algemene Voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden.


Bee Actif is niet opgeleid om diagnoses te mogen stellen. De cranio sacraal | bodywork | massage behandeling is een aanvulling en is nooit ter vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg daarom altijd eerst uw arts.