"Never put off your massage until tomorrow if you can get it today" ~ Thomas Jefferson


 
Massage-Bee-Actif.png
 
 

Massage bestaat al heel lang en de positieve effecten van massage zijn al lange tijd bekend. Maar wat is het nu? Massage is het toepassen van (on)gestructureerde druk, spanning, beweging, trilling op de zachte weefsel van het lichaam: spieren, pezen, fascia | bindweefsel, lymfe en organen. Massage heeft als doel u te helpen spieren te ontspannen, afvalstoffen af te voeren en uw lichaam te mobiliseren (niet manipuleren). Kortom massage helpt uw lichaam herstellen en uw prestaties en welbevinden (fysiek en dus ook mentaal) te verbeteren. Wanneer u zich regelmatig laat masseren, kunnen mogelijke problemen in een vroegtijdig stadium gesignaleerd worden en kunnen blessures voorkomen worden. 
Waarom u een (sport|onspanning|hotstone) massage wilt? Lees gerust verder.

 

Sportmassage

30 minuten bee Focussed 2019 € 29,-
60 MINUTES bee complete 2019 € 47,50

Sport en werk (ja ook een zittend beroep) vraagt veel van ons lichaam. Ongemerkt komen spieren, pezen, ligementen en uiteindelijk ook wervels onder druk te staan. Veelal hebben de dat niet in de gaten. We krijgen hier en daar eens een pijntje en uiteindelijk worden de pijntjes meer en | blijvend of hebben we "ineens" en blessure. Er is dan in het lichaam al veel aan de hand. Het lichaam is een meester in zich aanpassen en zo lang mogelijk door blijven gaan, totdat de keten overbelast is en de zwakste plek het begeeft. Daarom is het belangrijk je regelmatig te laten masseren.

Denk je nu: "Sportmassage doet pijn! Dus niet voor mij!"
Lees dan eens deze
blog.

Sportmassage is ook zeer geschikt vlak voor het sporten, zeker bij wedstrijden. Stuur een mail voor de mogelijkheden voor dergelijke massage op locatie voor aanvang van je wedstrijd.

Ontspanningsmassage

30 minuten bee Focussed 2019 € 29,-
60 MINUTES bee complete  2019 € 47,50

Het woord impliceert het al, een ontspanningsmassage is geweldig voor een beetje "me time". Vandaag de dag heeft een groot deel van de mensen (en velen hebben het niet eens meer in de gaten omdat we eraan gewend zijn) te maken met stress en mentale spanning. We moeten heel veel: werkdruk, thuis, sport, kinderen, leuk sociaal leven. En daarnaast worden we continue omgeven door geluid, social media, mensen. Dit tast op de lange duur onze gezondheid aan. Gun je zelf regelmatig een rust moment. Een ontspanningsmassage werkt in op het (para-sympatisch) zenuwstelsel dat tot rust kan komen, spieren mogen ontspannen en de rust en ruimte biedt uw hoofd ook rust.

Hotstone Massage

30 minuten bee Focussed 2019 € 31,-
60 MINUTES bee complete  2019 € 49,50

Hotstone massage bestaat al feite eeuwen, maar is nog niet zo heel lang opnieuw populair geworden. De naam verraad het al het is een massage met hete basalt stenen van +- 45 graden. Hotstone massage heeft een diepe ontspannende werking, en activeert doorbloeding en lymfesysteem waardoor afvoer van afvalstoffen en herstel van het lichaam verbetert wordt. Blokkades in spieren kunnen makkelijker opgeheven worden.

 

 

MEDICAL TAPING | KINESIO TAPING | SPORTTAPE

Medical taping is een uitstekende manier om ondersteuning te bieden aan het natuurlijke herstel van het lichaam. Bee Actif zet dit regelmatig in als onderdeel van de begeleiding.


ALGEMENE RICHTLIJNEN VOOR | BEHANDELING

Maximaal profijt halen uit je behandeling? Lees dan zeker ook deze richtlijn. Er staat ook belangrijke informatie in, bijvoorbeeld wanneer ik niet kan | mag behandelen (zogeheten contra-indicaties).


voor een afspraak of informatie:

Wil je een afspraak maken? Heb je vragen? Bee Actif en contacteer me! 


AFSPRAAK ANNULEREN?

Help! Onverhoopt kan je afspraak niet doorgaan. Dat kan gebeuren. Check de Algemene Voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden.


Bee Actif is niet opgeleid om diagnoses te mogen stellen. De cranio sacraal | bodywork | massage behandeling is een aanvulling en is nooit ter vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg daarom altijd eerst uw arts.